Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Geen bezorging mogelijk van 25 december tot en met 2 januari.

Veldboeketten

De mooiste veldboeketten laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Enschede
Opgemaakt in een hoge vaas, een beetje wild en het lijkt alsof de bloemen net zijn geplukt. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen fan zijn van veldboeketten, ook wel plukboeketten genoemd. Wij bij Bloemetje Bezorgen Enschede behoren ook tot die categorie. Daarom vertellen we je graag meer over onze veldboeketten.

Veldboeketten

Veldboeketten

De mooiste veldboeketten laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Enschede
Opgemaakt in een hoge vaas, een beetje wild en het lijkt alsof de bloemen net zijn geplukt. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen fan zijn van veldboeketten, ook wel plukboeketten genoemd. Wij bij Bloemetje Bezorgen Enschede behoren ook tot die categorie. Daarom vertellen we je graag meer over onze veldboeketten.

Bloemetje Bezorgen Enschede

Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Levertijd Bloemetje Bezorgen

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)

Bezorging

Lage bezorgkosten
(€ 4,95)​​

Garantie

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed, geld terug

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Betaal veilig

Populaire boeketten

Voor elke gelegenheid

Bloemen bezorgen in Enschede: jij wordt toch ook blij van bloemen?

Neem een kijkje in onze winkel

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 4 resultaten

Wat is Bloemetje Bezorgen Enschede? 

Eerst even kort iets over onszelf. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer Bloemetje Bezorgen Enschede. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken. Ook moet het gemakkelijk zijn om online bloemen te kunnen kopen.  

Marleen Henke – ter Mors en Monique Enting van Delden zijn de eigenaren van Bloemenboetiek Stadsveld, de partij achter Bloemetje Bezorgen Enschede. Wij houden ervan om mensen blij te maken met bloemen bezorgen. Dat doen we in Enschede, Boekelo, Glanerbrug en Usselo. Creativiteit vinden we belangrijk en dat kunnen Marleen en Monique zeker bij veldboeketten terug laten komen in ons assortiment. 

Wat is een veldboeket? 

Traditioneel bevatten boeketten veel bladgroen. Daardoor zien deze boeketten er vol en prachtig uit. Veldboeketten of plukboeketten hebben juist weinig bladgroen. Op die manier komt de bloem veel meer in het middelpunt te staan en springt er echt uit. Ook verschillen de diverse bloemen van hoogte. Zo blijf je steeds geboeid kijken naar het veldboeket.  

Welke bloemen zitten er in een veldboeket? 

Dat verschilt natuurlijk per boeket. We geven dat zoveel mogelijk aan per boeket. Wat we hieronder wel kunnen schetsen, is welke bloemen je waarschijnlijk tegen zult komen in onze boeketten. Daarbij maken we onderscheid tussen stengels met veel kleine bloemetjes of een lange stengel met één grote bloem. 

Bloemen met een lange stengel en één grote bloem: 

 • Anjer
 • Dahlia
 • Gerbera 
 • Hortensia 
 • Korenbloem 
 • Roos 
 • Pioenroos 

Bloemen met veel kleine bloemetjes aan een stengel: 

 • Fresia 
 • Gipskruid 
 • Gladiool 
 • Gulpenroede 
 • Kamille 
 • Limonium 
 • Ridderspoor 
 • Spirea 
 • Vrouwenmantel 

Kwaliteit staat voorop

We zorgen bij het maken van het boeket ervoor dat de bloemen genoeg ruimte hebben in de vaas. Bij de selectie van de bloemen kiezen we voor kwaliteit. Om die reden kunnen wij een zeven dagen vers garantie hanteren. Dit houdt in dat, wanneer de bloemen binnen zeven dagen gaan hangen, je contact met ons kunt opnemen over een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Bloemenzaak in Enschede 

Bloemetje Bezorgen Enschede is onze naam online, maar we zitten ook met fysieke winkel in Enschede. Mocht je vragen hebben of wil je een keer langskomen, dan ben je uiteraard van harte welkom. Via de mail of via onze veel gestelde vragen sectie kunnen we je ook verder helpen. 

Voor 14 uur besteld, is dezelfde dag in huis 

Wil je de bloemen vandaag bestellen en nog dezelfde dag in huis hebben? Dat is bij ons mogelijk. Bloemetje Bezorgen Enschede kan ervoor zorgen dat de bloemen nog dezelfde dag op de door jou gewenste locatie bezorgd zijn. Daarvoor moet je voor 14 uur bestellen (maandag tot en met zaterdag). We gaan dan zelf op pad om het boeket snel en veilig te bezorgen. 

De waardering van bloemetjebezorgenenschede.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 104 reviews.