Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Geen bezorging mogelijk van 25 december tot en met 2 januari.

Tulpen

Laat je tulpen bezorgen door Bloemetje Bezorgen Enschede
Word jij ook zo blij van tulpen? Wij wel. Tulpen staan symbool voor liefde, elegantie en zoveel meer, afhankelijk van de kleur. Bovenal laten ze je stralen. Je wilt ze dan ook absoluut in huis halen of iemand ermee verrassen. Laat het bezorgen van de tulpen maar aan Bloemetje Bezorgen Enschede over. Wij doen dat snel, veilig en voor een goede prijs.

Tulpen

Tulpen

Laat je tulpen bezorgen door Bloemetje Bezorgen Enschede
Word jij ook zo blij van tulpen? Wij wel. Tulpen staan symbool voor liefde, elegantie en zoveel meer, afhankelijk van de kleur. Bovenal laten ze je stralen. Je wilt ze dan ook absoluut in huis halen of iemand ermee verrassen. Laat het bezorgen van de tulpen maar aan Bloemetje Bezorgen Enschede over. Wij doen dat snel, veilig en voor een goede prijs.

Bloemetje Bezorgen Enschede

Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Levertijd Bloemetje Bezorgen

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)

Bezorging

Lage bezorgkosten
(€ 4,95)​​

Garantie

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed, geld terug

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Betaal veilig

Populaire boeketten

Voor elke gelegenheid

Bloemen bezorgen in Enschede: jij wordt toch ook blij van bloemen?

Neem een kijkje in onze winkel

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 5 resultaten

Waar komt de tulp oorspronkelijk vandaan? 

Over de tulp werd in de zestiende eeuw voor het eerst geschreven in Turkije. Rond 1562 werd de bloem voor het eerst naar Antwerpen gebracht. In Nederland werd de bloem al snel populair. Dusdanig populair dat er rond 1635 zelfs een heuse tulpenwoede ontstond. De markt voor de bloemen groeide in enkele jaren enorm, maar kromp net zo hard weer. 

Tegenwoordig wordt de tulp als een typische Nederlandse bloem gezien. De diverse kleuren hebben allen hun eigen betekenis. Zo is de rode tulp het symbool voor de perfecte liefde. Paars staat voor koninklijk, geel voor vrolijkheid en wit voor vergeving.  

Wanneer kun je tulpen kopen? 

De tulpenbollen worden geplant tussen september en december. Dat betekent dat de eerste tulpen rond januari in de winkel zullen liggen. Tussen januari en april kun je dus volop bij ons terecht voor tulpen. 

Voor welke gelegenheid zijn tulpen? 

Eigenlijk voor iedere gelegenheid. Wist je bijvoorbeeld dat de tulp hoort bij het vieren van het elfjarig huwelijk. Daar passen onze mooie rode tulpen natuurlijk perfect bij. 

Wat is Bloemetje Bezorgen Enschede?

Nu we je enthousiast hebben gemaakt over tulpen, vertellen we graag iets meer over Bloemetje Bezorgen Enschede. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben de beheerder van Bloemetje Bezorgen Enschede. Het is mijn doel om bloemisten online meer zichtbaarheid te geven en de online bloemenverkoop persoonlijk te maken. In Marleen Henke – ter Mors en Monique Enting van Delden van Bloemenboetiek Stadsveld heb ik de bloemisten gevonden, die jou aan de mooiste bloemen helpen. Monique is al jarenlang gepassioneerd en enthousiast over het bloemenvak. Nu jaagt ze samen met Marleen, die omgeschoold is tot bloemist, met hun eigen bloemenwinkel in Enschede hun droom achterna. 

Meerdere keren per week komen er verse bloemen van de groothandel. Doordat de groothandel kwaliteit inkoopt, zijn we verzekerd van de mooiste bloemen. Niet voor niets hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Voor 14 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Bestellen kan heel gemakkelijk via onze webshop. We zorgen er mzelf voor dat de tulpen op de door jou gewenste locatie terechtkomen. Wil je nog dezelfde dag de bloemen bezorgd hebben? Dat lukt ons, als je voor 14 uur de bestelling doorgeeft (maandag tot en met zaterdag). Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij en degene voor wie de bloemen zijn, zorgeloos kunnen genieten van de bloemen. 

Heb je nou nog een brandende vraag over het bestelproces, aanvullende producten of iets anders? We hebben een sectie met de meest gestelde vragen. Ook kun je natuurlijk contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. 

De waardering van bloemetjebezorgenenschede.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 104 reviews.