Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Geen bezorging mogelijk van 25 december tot en met 2 januari.

Waarom je hier de mooiste bloemen van Enschede bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

De liefde voor bloemen staat centraal in bovenstaand voorbeeld. Volgens Bloemetje Bezorgen Enschede is dat precies hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij absoluut niet werken. Daarom doen wij er alles aan om mensen te laten stralen als zij het boeket zien.  

De bloemisten achter Bloemetje Bezorgen Enschede 

Marleen Henke – Ter Mors en Monique Enting van Delden zijn de eigenaren van Bloemenboetiek Stadsveld, de bloemist achter deze website. Hieronder hun verhaal.

“Wij zijn Marleen en Monique en hebben onze bloemenwinkel in Enschede. Wij zijn twee hardwerkende moeders, met jonge kinderen.”

“Ik, Monique, werk al vanaf mijn vijftiende in het bloemistenvak. Ik ben bij verschillende bloemisten werkzaam geweest, waaronder de voormalig eigenaar van onze huidige zaak.”

Ik, Marleen, ben altijd meer in de administratieve sector werkzaam geweest en heb mijn opleiding rond management afgerond.”

“Wij kregen in 2019 de kans om deze winkel over te nemen in Enschede. We besloten dan ook om onze krachten te bundelen en samen te gaan werken. Imiddels is Marleen ook omgeschoold naar het bloemistenvak.” 

“Na jaren voor andere gewerkt te hebben leek ons dit een mooie uitdaging om ook andere taken erbij te pakken. Als ondernemer ben je niet alleen creatief, maar moet je ook leiding kunnen geven en het overzicht bewaren tussen kosten en kwaliteit en de producten die je verkoopt.”

“Het leuke in het bloemenvak is de afwisseling. Iedere klant wil iets anders en vindt iets anders mooi. Het is dan aan jou, als bloemist, uit te vinden wat de klant bedoelt.”

“Ook spelen de jaargetijden een grote rol in de afwisseling. Kerst is altijd vol lichtjes en lampjes en de lente vol vrolijke kleuren. Ook jonge stagaires opleiding en enthousiast maken voor het vak vinden wij altijd erg leuk om te doen.”

“Ook spelen wij een grote rol bij de hoogte punten van het leven. Wij vinden het altijd een grote eer om bruidswerk of de gehele aankleding te mogen verzorgen op zo’n belangrijke dag. Het is toch vaak een hoogtepunt waar lang naar toe geleefd wordt.”

“Maar ook afscheid nemen door middel van rouwarrangementen. Wij vinden het altijd een eer dat mensen ons vertrouwen, omdat je met bloemen niet alleen de overledene de laatste eer kunt bewijzen maar ook omdat bloemen een ondersteunde factor zijn voor de verwerking van het verlies van een dierbare.”

Zeven dagen vers garantie

Bij Bloemetje Bezorgen Enschede hanteren we een zeven dagen vers garantie. Dat doen wij, omdat we overtuigd zijn van ons product. Bij het inkopen van de bloemen doen wij alleen zaken met de beste groothandels. Zo zijn we verzekerd van de beste bloemen om boeketten samen te stellen.

Bezorgen doen we ook zelf. Als je voor 14:00 uur besteld, kun je de bloemen van maandag tot en met zaterdag zelfs nog dezelfde dag laten bezorgen.

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Enschede is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het mensen met een enorme passie voor hun vak en liefde voor bloemen. Ook ik heb passie voor mijn vak en ik word ook nog eens blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Enschede werk ik daarom samen met Marleen Henke – Ter Mors en Monique Enting van Delden.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenenschede.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 104 reviews.