Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Wegens vakantie gesloten van zaterdag 10 juli tot en met maandag 2 augustus.

Geel Rouwstuk

Geel Rouwstuk

Geel Rouwstuk

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Met dit prachtige Geel Rouwstuk wordt het misschien net wat eenvoudiger. Dit rouwstuk bevat de mooiste gele bloemen, bevat onder andere zonnebloemen en rozen.

Wissen
 • En kies een tekst voor op het lint.

  • 17.5 €
  • 7.5 €
  • 3.5 €
  Reset Opties
Levertijd Bloemetje Bezorgen

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd​ (ma-za)

Garantie

7 dagen
versgarantie​

Bezorging

Altijd lage bezorgkosten
(€ 4,95)​​

Niet goed geld terug

Niet goed
= geld terug​

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

 • Roos
 • Zonnebloem

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen.

Voor 14 uur besteld, zelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag nog in huis halen? Bestel je boeket dan voor 14 uur, dan bezorgen we het nog dezelfde middag (maandag tot en met zaterdag). We bezorgen zelf, zodat je zeker weet dat je bloemen veilig en snel op de door jou gewenste locatie komen.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen Enschede geeft jou de garantie dat jij blij wordt van dit boeket. Bij de inkoop bij de groothandel zijn we scherp op de kwaliteit van de bloemen. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat de zeven dagen na aankoop de bloemen goed blijven. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen Enschede

Bloemetje Bezorgen Enschede is een lokale bloemist in de stad. Marleen Henke – ter Mors en Monique Enting van Delden zijn enthousiaste, vakbekwame bloemisten die ervan houden om de mooiste, creatieve boeketten samen te stellen. Ons bezorggebied is Enschede, Boekelo, Usselo en Glanerbrug.

0/5 (0 Reviews)

Andere populaire boeketten