Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Geen bezorging mogelijk van 25 december tot en met 2 januari.

De bloemist voor Glanerbrug

Bloemen laten bezorgen in Glanerbrug? Dat laat je natuurlijk doen via Bloemetje Bezorgen Enschede. Wij bezorgen zelf. Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen en boeketten. En daarvoor komen we ook graag in Glanerbrug.

Bloemen Bezorgen Glanerbrug

Bloemen bestellen en iemand blij maken met bloemen, dat doe je tegenwoordig online. Ook als je in Glanerbrugwilt laten bezorgen. Via onze website van Bloemetje Bezorgen Enschede selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt. Alles om bloemen bezorgen ook in Hattem zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bloemist vol passie

Bloemenboetiek Stadsveld is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Enschede. We zijn als lokale bloemist gevestigd in het centrum van Enschede, maar bezorgen ook in Glanerbrug. Marleen en Monique zijn de eigenaren van bloemenboetiek Stadsveld Al jarenlang is bloemen een passie, maar sinds 2019 zijn ze het avontuur aangegaan als ondernemer.

Bloemetje Bezorgen Enschede is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Glanerbrug;-).

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je bij ons bloemen koopt om te laten bezorgen, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Bloemetje Bezorgen Enschede koopt namelijk scherp in bij de beste groothandels. Zo zijn we verzekerd van kwalitatief goede bloemen. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Boeketten voor iedere gelegenheid

Je wilt dus bloemen laten bezorgen in Glanerbrug? Weet dan dat we voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Enschede en Hattem.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgenenschede.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 104 reviews.